14:03, 22 Nëntor 2018

Gazetarja Shpresa Sekiraqa sjell një projekt kompleks por shumë inovativ rreth sfidës së dronëve!

Kjo është sfida e re globale e prezantuar nga NATO dhe ka për qëllim detektimin e tyre.

I gjithë ky projekt i madh po zhvillohet nga të rinjt kosovarë të Shkollës Digjitale.

Konkurs Pune

Lexo më shumë