Osmani ngushëllon prindërit e fëmijëve që humbën jetën në sulmin në Beograd

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka reaguar pas sulmit në një shkollë në Beograd ku humbën jetën tetë fëmijë dhe roja. “Nuk ka asnjë më të vlefshme sesa jeta e një fëmijëve dhe asgjë më shumë dhimbse sesa humbja e asaj jete. Përcjell ngushëllimet e mia më të thella për të gjithë prindërit që humbën … Continue reading Osmani ngushëllon prindërit e fëmijëve që humbën jetën në sulmin në Beograd