13:15, 26 Shkurt 2020

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, ka pritur në një takim delegacionin e Bankës Botërore të udhëhequr nga Drejtoresha Rajonale për Ballkanin Perëndimor, Linda Van Gelder.

Ajo ka premtuar vazhdimin e mbështetjes së Kosovës nga ana e Bankës Botërore në disa sfera, ndër të cilat edhe arsimin, shëndetësinë dhe  mjedisin.

Kreyeparlamantarja Osmani ka konfirmuar vazhdimin e bashkëpunimit më Bankën Botërore, duke i trajtuar me prioritet të gjitha projektet dhe marrëveshjet e kësaj organizate me institucionet e Kosovës.​

Konkurs Pune

Lexo më shumë