"OriginAL", projektit që i dedikohet diasporës (VIDEO) - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

“OriginAL”, projektit që i dedikohet diasporës (VIDEO)

NULL NULL
15.03.2023 15:00

“OriginAL” është një udhëzues arsimor dhe kulturor falas për të rinjtë shqiptarë të diasporës në vendlindjet e tyre.

Të rinj nga mërgata që dëshironi t’i kaloni dy javë të paharrueshme duke vizituar vendet më të rëndësishme kulturore e historike në Kosovë e Shqipëri, ky është vendi i duhur për ju.

Guidat edukative apo ciceronët luajnë një rol vendimtar në krijimin e një përvoje pasuruese për pjesëmarrësit gjatë vizitave kulturore, duke dhënë njohuri,  lehtësuar diskutimet dhe duke ofruar udhëzime.

Këto udhëtime ofrojnë një mundësi unike për të rinjtë që të eksplorojnë trashëgiminë e tyre, të thellojnë lidhjen e tyre me vendet e origjinës dhe të nxisin rritjen personale përmes të mësuarit nga përvoja.