15:18, 2 Nëntor 2018

Orët e mençura janë bërë një trend i ri, që po praktikohen nga të gjitha moshat.

Krejt kjo për shkak të mundësive që i ofrojnë ato ngjashëm me një telefon të teknologjisë së fundit.

Mirëpo vlen të cekët se këto ora janë tejet të shtrenjta dhe shumë të ndjeshme ndaj ujit, përplasjeve dhe është vetëm çështje kohe deri sa të mos punojë më fare.

Por ora më e fundit është krejt ndryshe pasi që përpos që shitet me një çmim shumë të volitshëm, ka opsione të shumta që mund të ndihmojnë çdo njeri, transmeton Klan Kosova.

Bateria e këtyre orëve zgjatë deri në 35 vjet, mbanë një raport të aktivitete ditore që bën personi i cili e posedon, është rezistente ndaj ujit dhe pluhurit si dhe ka bluetooth e shumë gjëra të tjera.

Kjo orë quhet T1 dhe kushton nga 300 deri në 400 dollarë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë