10:17, 22 Korrik 2019

Emisioni i mëngjesit “Ora 7” nga sot do t’ju sjellë rrëfime, intervista e të ftuar nga jugu i Shqipërisë.

Këtë verë ekipi i mëngjesit po qëndron në qytetin e bukur të Vlorës nga ku edhe transmetohet direkt.

Pamje të bukura nga atje ku bëhen bashkë dielli dhe deti, kronika të veçanta do të keni rastin t’i ndiqni nga dita e sotme në terminin e “Ora 7” nga 07:00 – 09:15.

Nuk do të mungojnë as mysafirë nga Kosova e Shqipëria.

Shijoni pushimet verore në shoqërinëe “Ora 7”.

Qëndroni me Klan Kosova!.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë