16:00, 13 Gusht 2019

Filmi i fundit i Quentin Tarantino ‘Once Upon a Time in Hollywood’ është vetëm filmi i dytë origjinal i vitit 2019 që ka arritur 100 milionë dollarë në arkën e SHBA-ve.

Filmi i publikuar së fundmi është kryesisht fiktiv, megjithëse ndërthuret me njerëz të vërtetë në histori dhe përdor vrasjet e Charles Manson si sfond.

Filmi horror i Jordan Peel ‘Us’ është filmi i vetëm origjinal deri më tani këtë vit që ka bërë më shumë se 100 milionë dollarë.

Të gjithë filmat e tjerë prej 100 milionë dollarësh janë vazhdime, spin-off ose ekskluzivitete.

“Kjo është më shumë dëshmi se Leonardo DiCaprio është ylli i fundit i filmit të shkollës së vjetër që ne kemi”, shkroi Scott Mendelson në Forbes për Once Upon a Time in Hollywood.

Ai gjithashtu e vlerësoi lart punën e regjisorit Quentin Tarantino.

Konkurs Pune

Lexo më shumë