21:30, 7 Nëntor 2018

Gjatë emisionit The Ellen DeGeneres Show, Octavia Spencer, tha me shaka se ajo dëshiron të lidhet me Brad Pitt, transmeton Klan Kosova.

Kur Ellen e pyeti nëse aktorja 46-vjeçare, fituese e Oscar, është në lidhje, ajo u përgjigj: ‘Jo, por a tha Brad Pitt diçka për mua? Sepse unë e pashë atë të dielën dhe e shtrydha. A po flisni për këtë?’.

‘Ti e ke shtrydhur atë dhe më pas sigurimin?’, vazhdoi DeGeneres.

‘Fytyra e tij u skuq dhe më pas sigurimi e mori atë’, tha Spencer.

Aktorja dhe Pitt ishin të pranishëm në festivalin ‘Hollywood Film’, të dielën.

‘Epo mund të lidhesh me Brad’, tha Ellen.

‘Por ne jemi vetëm miq, Brad dhe unë s’jemi asgjë më shumë, mos nxit thashetheme Ellen’, tha më pas Spencer.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë