16:50, 20 Maj 2019

Ambasadori britanik, Ruairí O’Connell, ka nënshkruar sot një marrëveshje për financimin e Grupit për Studime Juridike dhe Politike (GSJP) për monitorimin dhe mbajtjen në përgjegjësi të institucioneve të drejtësisë në Kosovë.

“Ambasada Britanike mbetet e përkushtuar në përmirësimin e sundimit të ligjit dhe sistemit ligjor në Kosovë”.

“Luftimi i krimit të organizuar dhe korrupsionit është kyç në ndërtimin e një sistemi ligjor që populli i Kosovës meritojnë”.

Më poshtë mund ta lexoni shkrimin e plotë të Ambasadës Britanike në Facebook.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë