20:34, 25 Maj 2019

Në Kosovë po qëndrojnë disa arkitektë dhe student të kësaj fushe nga Shqipëria.

Ata ishin në objektin e Klan Kosovës, ku thanë se do ta marrin model arkitekturën e objektit të televizionit.

Kronikë e gazetarit Drin Demiri.

Konkurs Pune

Lexo më shumë