23:45, 15 Mars 2019

Caku i tyre ishte sheshi “Skënderbeu” në Prishtinë.

Nëpërmjet ecjes paqësore Forumi i Fëmijëve dhe  nxënësit e Shkollës “Naim Frashëri” ngritën zërin kundër ndotjes së ambientit.

Pjesëmarrësit në këtë aktivitet kishin edhe kërkesa për Qeverinë e Vendit.

Në shprehjen e pakënaqësisë për gjendjen e ambientit nuk ishin vet.

Edhe nxënësit e Shkollës Finlandeze në Kosovë nën moton “Ndaloni ndotjen e ajrit”, ia mësyn shesheve të kryeqytetit.

Kronikë nga Albert Bajrami.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë