Nxënësit e komuniteteve RAE protestojnë para MASHT me kanaçe në çanta (VIDEO) - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Nxënësit e komuniteteve RAE protestojnë para MASHT me kanaçe në çanta (VIDEO)

NULL NULL
24.01.2017 20:27

Gjendja arsimore e fëmijëve të komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptas nuk është e mirë, njofton Klan Kosova

Për të sensibilizuar opinioni përfaqësuesit e një  organizate protestuan në një mënyrë të veçantë tek objekti i ministrisë së arsimit.

Kronikën me detaje e ka përgatitur Dafina Jegeni.