11:30, 31 Mars 2020

Shtatë persona të tjerë u infektuan me koronavirus në kantonin Tuzla në Bosnjë dhe Hercegovinë me ç’rast numri i pacientëve në këtë vend ka arritur në 386.

Ministrja e Shëndetit atje Dajana Coliq tha se pasi u morën 68 mostrat në Institutin për Mikrobiologji të të Tuzlas, shtatë persona kishin dalë pozitiv me koronavirus, njofton portali Klix i Sarajevës, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë