20:01, 25 Qershor 2019

Secila grua e ka menduar ta ndryshojë imazhin e saj të paktën një herë në jetë.

Sidoqoftë, ndonjëherë hezitojmë të heqim dorë nga stili dhe ngjyra natyrale e flokëve tanë apo grimi dhe përfundojmë duke mos bërë eksperimente me pamjen tonë.

Personazhet në këtë përmbledhje e braktisën frikën dhe dyshimet, si dhe pamjen e tyre ua besuan profesionistëve dhe nuk u penduan aspak, transmeton Klan Kosova.

Ne jemi të bindur që grimi dhe rregullimi i flokëve në mënyrë të duhur mund ta shndërrojë çdo grua në modele.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë