North West me çantë dy mijë dollarëshe

North West me çantë dy mijë dollarëshe

NULL NULL
5 years më parë

Harroni ditët për lojë dhe parqet, North West është shumë e zënë në drekë tek “Capri”.

Vajza tre vjeçare i bëri shoqëri nënës së saj Kim Kardashian ditën e premte në New York në një nga restorantet me luksoze.

E kjo nuk ishte gjithçka.

North West kishte me vete një çantë Fendi, dy mije dollarëshe.

Duket që Kim Kardashian nuk ka të ndalur së llastuari vajzën e saj.

The sweet life of North West! Kim Kardashian's girl carries $2k Fendi bag from her designer collection and enjoys a lollipop treat on girls' day out with mom on Friday in New York

Not your usual children's wear: Clad in a silky spaghetti strap dress, velvet choker, and white pumps, the youngster was a mini me version of her famous mother

Strike a pose: North seemed most interested in her lollipop

We've arrived! The reality star's eldest daughter was camera ready when the duo prepared to hop out of the car

So happy! The tot flashed a grin as she stood on the sidewalk with her famous mom

Unmistakeable: It was the fur bag hanging from her arm that really caused jaws to drop - the youngster was carrying a $2,000 micro Fendi bag

Hey Ryan! Kim's pal Tracy Romulus and her daughter Ryan completed the lunch party