15:18, 11 Shtator 2019

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, nëpërnjet një videoje të publikuar në Facebook ka bërë prezantimin e njësitit më të ri elitar të Policisë së Shqipërisë.

“Njësia Speciale e Kërkimi”, kështu do ta mbajë emrin kjo njësi e specialuar e cila do të bëjë luftimin e krimit dhe të “fortëve”.

Postimi i Plotë:

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë