16:20, 1 Nëntor 2019

Mercedes-AMG GT 63 S është njëra nga modelet tjera të reja të Brabus.

Kjo makinë që merr distinktivin Brabus 800 tani ka plot 800 kuajfuqi që gjenerohen nga një motor 4.0 litërsh V8.

Shpejtësia shkon përmes një transmisioni AMG Speedshift MCT 9G.

Shpejtësinë 0-100 km/orë e arrin për 2.9 sekonda, ndërsa shpejtësinë maksimale e ka 315 km në orë.

Shikoni në vazhdim në detaje enterierin dhe eksterierin e Brabus 800.

Konkurs Pune

Lexo më shumë