20:00, 7 Nëntor 2018

Mendimi praktik është një gjë vërtetë e fuqishme dhe e dobishme. Falë kësaj, mund të gjeni zgjidhje pothuajse ndaj secilit problem.

Elon Musk me gjasë do ta humbte gjumin nëse do të kuptonte ndonjërën prej këtyre!

Në zgjodhëm 26 fotografi që dëshmojnë se si praktika e disa njerëzve nganjëherë mund të kalojë në çmenduri totale.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë