20:00, 15 Nëntor 2019

Për herë të parë ndonjëherë, një zebër e rrallë është fotografuar duke dëshmuar për faktin se mrekullitë ndodhin dhe bota jonë është përplot çudira.

E fotografuar në Kenia, zebra e rrallë ka në vend të shiritave të rregullt që ka çdo zebër normale, njofton Klan Kosova.

Kafsha, një lloj midis një kali, një gomari dhe një zebëreje, kafsha misterioze u fotografua në Masai Mara National Reserve kohët e fundit nga fotografi Frank Liu i cili ishte atje për të parë nga afër.

Konkurs Pune

Lexo më shumë