Një veturë godet automjetin e KFOR-it në Leposaviq dhe largohet nga vendi i ngjarjes

Sipas burimeve të televizionit Klan Kosova, një veturë e KFOR-it është goditur mbrëmë nga një automjet tjetër në Leposaviq. Ngjarja ka ndodhur derisa automjeti i KFOR-it ka qenë i ndalur, ndërsa mësohet se vetura është larguar nga vendi i ngjarjes. Rasti i cilësuar si “Rrezikim i personave ndërkombëtarë” është lajmëruar në Polici, e me të … Continue reading Një veturë godet automjetin e KFOR-it në Leposaviq dhe largohet nga vendi i ngjarjes