Një muaj paraburgim për të dyshuarin që kërcënoi gazetarin Alban Selimi - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Një muaj paraburgim për të dyshuarin që kërcënoi gazetarin Alban Selimi

NULL NULL
20.03.2023 14:45
alban selimi shtepia

Një muaj paraburgim për A.L.

Kështu vendosi Gjykata Themelore e Prishtinës.

Ai dyshohet ka kërcënuar dhe vënë zjarrin tek shtëpia e gazetarit Alban Selimi.

“Gjyqtari i procedurës paraprake kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit A.L e ka aprovuar si të bazuar dhe të njëjtit i është caktuar masa e paraburgimit në kohëzgjatje prej 1 (një) muaji. Gjyqtari i procedurës paraprake me rastin e caktimit të paraburgimit ka vlerësuar se nëse i pandehurit A.L gjendet në liri, ekziston rreziku potencial i arratisjes dhe ikjes së tij dhe mund të pengon sigurimin e prezencës së tij në procedurën penale. Gjykata ka vlerësuar se duke pasur parasysh karakteristikat e tij personale, pasi që i pandehuri A.L është recidivist i gjykuar dhe i dënuar me aktgjykime të plotfuqishme për vepra të ndryshme penale, ekziston rreziku se i pandehuri po të gjendet në liri, do të përsëris veprat penale apo do të kryej veprën penale për të cilën është kanosur ta kryej”, thuhet në njoftimin e Gjykatës Themelore përcjell Klankosova.tv

Rrini të informuar mbi zhvillimet kryesore duke u bërë pjesë e komunitetit tonë në Viber

BONUS: Merreni aplikacionin tonë në Android dhe iOS

Gazetarit Selimi tentohet t’i digjet shtëpia: Deshën të më japin një mesazh, s’ia arritën qëllimit