16:48, 21 Gusht 2019

Gjykata e Pejës, ka aprovuar kërkesën e prokurorisë së këtij qyteti për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit A.Z, i cili dyshohet për sulmin me thikë të një polici në Pejë.

“Me datë 20.08.2019, rreth orës 11:55, në Pejë, me dashje eventuale ka tentuar ta privoj nga jeta zyrtarin e Policisë së Kosovës, në atë mënyrë që pa asnjë paralajmërim i afrohet të dëmtuarit dhe me thikë tenton ta godas në pjesën e përparme të gjoksit, me ç’rast i dëmtuari arrin që t’i shmanget mirëpo merr lëndime në anën e djathtë të abdomenit. Të njëjtën ditë, pas bastisjes së banesës së të pandehurit, të njëjtit i gjendet në posedim substanca e dyshuar e llojit “Marihuanë”, në peshë prej 2.8 gram”.

Me këto veprime i pandehurit dyshohet se ka kryer veprat penale vrasje e rëndë e mbetur në tentativë dhe posedim i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge.

Të pandehurit A.Z i është caktuar masa e paraburgimit në kohëzgjatje prej një  muaji.

Kundër këtij vendimi pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në Gjykatën e Apelit.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë