12:45, 21 Gusht 2019

Një grup shkencëtarësh së bashku me profesorin Christel Antonia Russel realizuan një studim për të zbuluar pse njerëzve ju pëlqen të shikojnë seriale, filma, TV, të lexojmë libra dhe të kthehen në vendet përsëri dhe përsëri në vendet që ju pëlqejnë.

Një nga arsyet është se përmes këtyre veprimeve ju mund të vlerësoni ndryshimet në jetën tuaj duke përdorur një libër ose një film si mjet matës, transmeton Klan Kosova.

Megjithatë më poshtë mund të shihni disa nga filmat ose seritë e pereferura dhe të kujtoni lidhjet me momentet tuaja të jetës – por mbi të gjitha mund të shihni aktorët që më në fund u gjetën sërish bashkë pas shumë vitesh që ata kishin xhiruar.

 

When Harry Met Sally, 1989 dhe 2019

20+ Actors Who Reunited With Their Stage Colleagues Many Years After Filming

 

American Pie, 1999 dhe 2019

20+ Actors Who Reunited With Their Stage Colleagues Many Years After Filming

 

Buffy the Vampire Slayer, 1997 dhe 2019

20+ Actors Who Reunited With Their Stage Colleagues Many Years After Filming

Desperate Housewives, 2010 dhe 2017

20+ Actors Who Reunited With Their Stage Colleagues Many Years After Filming

 

Beverly Hills, 90210, 1990 dhe 2019

20+ Actors Who Reunited With Their Stage Colleagues Many Years After Filming

Scrubs, 2001 dhe 2018

20+ Actors Who Reunited With Their Stage Colleagues Many Years After Filming

Clueless, 1995 dhe 2019

20+ Actors Who Reunited With Their Stage Colleagues Many Years After Filming

 

Charlie’s Angels, 2000 dhe 2019

20+ Actors Who Reunited With Their Stage Colleagues Many Years After Filming

 

Sabrina, the Teenage Witch, 1999 dhe 2019

20+ Actors Who Reunited With Their Stage Colleagues Many Years After Filming

 

Mean Girls, 2004 dhe 2019

20+ Actors Who Reunited With Their Stage Colleagues Many Years After Filming

 

My Best Friend’s Wedding, 1997 dhe 2019

20+ Actors Who Reunited With Their Stage Colleagues Many Years After Filming

Jurassic Park, 1993 dhe 2019

20+ Actors Who Reunited With Their Stage Colleagues Many Years After Filming

20+ Actors Who Reunited With Their Stage Colleagues Many Years After Filming

Harry Potter, 2007 dhe 2018

20+ Actors Who Reunited With Their Stage Colleagues Many Years After Filming

 

Dumb & Dumber, 1994 dhe 2018

20+ Actors Who Reunited With Their Stage Colleagues Many Years After Filming

 

Back to the Future, 1985 dhe 2018

20+ Actors Who Reunited With Their Stage Colleagues Many Years After Filming

Gladiator, 2000 dhe 2018

20+ Actors Who Reunited With Their Stage Colleagues Many Years After Filming

The X-Files, 1997 dhe 2019

20+ Actors Who Reunited With Their Stage Colleagues Many Years After Filming

 

True Lies, 1994 dhe 2019

20+ Actors Who Reunited With Their Stage Colleagues Many Years After Filming

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë