10:50, 10 Prill 2020

Ekonomia botërore po goditet fuqishëm nga pandemia duke shkaktuar pasoja në humbje të punës.

Në pamundësi për të paguar qiranë, dikush ka vendosur që t’i lirojë gjithë qiraxhinjtë e tij, njofton Klan Kosova.

Këtë gjes human të tij e sjell gazetari Ardian Gaxherri.

Ora 7 – Një gjest human, qiradhënësi liron qiraxhinjtë – Klan Kosova

Ora 7 – Një gjest human, qiradhënësi liron qiraxhinjtë – Klan Kosova Në kohën kur ekonomia botërore dhe ajo kosovare po shkon drejt ditëve jo të mira, shumë persona kanë humbur punën e tyre! Në pamundësi për të paguar qiranë, dikush ka vendosur që ti lirojë gjithë qiraxhinjtë e tij, një gjest human që duhet ta përcjellin shumë të tjerë. Storie nga gazetari Ardian Gaxherri.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Vendredi 10 avril 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë