20:38, 5 Gusht 2018

Në Aqarevë, një familje gjeti një gjallesë të rrallë dhe të rrezikshme brenda shtëpisë.

Në vaskën e banjos u shfaq një akrep.

Ndiqeni kronikën e përgatitur nga Klan Kosova për t’i kuptuar detajet.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë