21:01, 18 Nëntor 2019

Kreativiteti dhe sfidat e njerëzve gjatë kryerjes së detyrës së tyre, i shihni sonte edhe përmes ekranit televiziv.

Pjesa e dytë e ”Një ditë një sfidë”, që aktualisht po transmetohet në Klan Kosova, pasqyron sot sfidat e punëtorëve të ujësjellësve.

Në këtë edicion mund të shihni vizualisht streset, pritjet, dështimet, qëndrueshmërinë, dëshpërimet dhe angazhimet e secilit prej personave që e gjen veten në këtë profesion, që gjatë emisionit mund t’i shihni ballafaqimet e punëtorëve të Ujësjellësit rajonal Prishtina.

Qëllimi kryesor me programin ”Një ditë një sfidë” është të ndikohet direkt që qytetari të reflektojë për çdo hap që e bënë në shoqërinë ku jeton.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë