Një ditë në Bogë me skitarët e Kosovës (VIDEO)

Një ditë në Bogë me skitarët e Kosovës (VIDEO)

NULL NULL
1 javë më parë

Mëngjesi i sotëm në Klan Kosova nisi me super pamje nga Boga e Kosovës.

Kronika e mëposhtme tregon rreth përgatitjeve të reprezentacionit të Kosovë në skitari dhe jo vetëm.

Kronikë e gazetarit Kron Sadiku.