23:08, 4 Prill 2020

Ka plot të të moshuarve që po e sfidojnë virusin vdekjeprurës.

Edhe një grua 80 vjeçare nga Shqipëria është në mesin e tyre, njofton Klan Kosova.

Nënë Vezikua madje ka dalë edhe nga spitali.

Kryeministri Rama duke e dhënë lajmin e mirë në Facebook-un e tij falënderoi mjekët për këtë.

“🟢 NËNË VEZIKUA 80 VJEÇARE, U SHËRUA DHE DOLI NGA SPITALI🤩 #RespektpërBluzateBardha🙏”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë