Niseni mëngjesin me këtë pije të shijshme

Niseni mëngjesin me këtë pije të shijshme

10 muaj më parë

Pasi të keni konsumuar shumë ushqim, sidomos gjatë kohës së festave të ndryshme, shpesh na mundojnë fryrjet në stomak.

Ky lëng i shëndetshëm dhe i shijshëm do ta parandalojë fryrjen dhe sa hap e mbyll sytë ndikon të keni një stomak të rrafshët.

Përbërësit
2 mollë
2 lugë kanellë,
1/2 e gotës jogurt grek
1 lugë fara të lirit
100 ml qumësht bademi.

Përgatitja është shumë e thjeshtë. Të gjithë përbërësit i vendosni në blender dhe i përzieni për rreth pesë minuta derisa të bashkohen në tërësi. Lëngu është i shëndetshëm për kafjall të lehtë, po ashtu, që ju freskon dhe njëkohësisht ju çliron nga fryrjet.