20:43, 14 Mars 2019

Nëpër këtë peshore së shpejti do të kalojë i gjithë rrushi i Rahovecit.

Ajo është vendosur në hyrje të tregut modern të rrushit në hapësirat rreth Shtëpisë së Verës e njohur si Konaku, njofton Klan Kosova.

Sipas zyrtarëve komunalë tanimë faza e parë e projektit që përfshin punimet e vrazhda  këtu është kryer dhe së shpejti pritet të fillojnë edhe fazat tjera.

Kronikë nga Flamur Gajtani.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë