20:25, 13 Mars 2018

Punime të reja filluan edhe në një zonë të Prishtinës.

Në hapësirën midis ndërtesave të Kuvendit të Kosovës dhe asaj të komunës, sot nisi dhe ndërtimi i sheshit “Adem Jashari”, njofton Klan Kosova.

Kronikë e zgjeruar nga gazetari Halil Berisha.