20:38, 15 Mars 2019

U kthye edhe një herë në qytetin që dikur e udhëhoqi, por me një tjetër detyrë.

Pal Lekaj, në cilësinë e ministrit të Infrastrukturës dhe Transportit, ishte në Gjakovë për të përuruar fillimin e punimeve të segmentit të parë për zgjerimin e rrugës Dollc – Gjakovë.

Ai tha se ky projekt dëshmon se qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj, i mbanë premtimet.

Kronikë nga Flamur Gajtani.

 

 

 

 

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë