Nga sot nis aplikimi për patentë-shofer ndërkombëtar

Nga sot nis aplikimi për patentë-shofer ndërkombëtar

NULL NULL
3 javë më parë

Agjencia e Regjistrimit Civil e Ministrisë së Punëve të Brendshme, ka bërë të ditur se qytetarët e Republikës së Kosovës nga sot mund të bëjnë aplikimin për patentë-shoferë ndërkombëtar.

Aplikimi do të bëhet në të gjitha Qendrat për Pajisje me Dokumente, sipas procedurave të përcaktuara në udhëzimin administrativ për përcaktimin e formës, përmbajtjes dhe procedurës së lëshimit të patentë shoferëve ndërkombëtarë në Republikën e Kosovës.