12:00, 18 Qershor 2019

Më 15 prill të vitit 2019 bota shikoi me trishtim se si Notre Dame në Paris po shkatërrohej ngadalë nga një zjarr.

Ndërtesa historike është vendosur të rindërtohet. Ndoshta ajo nuk do të mund të kthehet në formën e saj të lavdishme , por në histori shumë ndërtesa të një rëndësie të njëjtë janë shkatërruar për arsye të ndryshme, nga shkaqet natyrore deri te luftërat, njofton Klan Kosova.

Dhe, kundër të gjithave ato po qëndrojnë të bukura si gjithmonë.

Bright Side i mblodhi bashkë në një koleksion të ndërtesave historike që provojnë se është e mundur.

Katedralja e Reims

Abacia e Monte Cassinos

 Frauenkirche, Dresden

Kisha e Shën Nikollës

Katedralja e Krishtit Shpëtimtar

Katedralja Königsberg

Pallati mbretëror në Varshavë 

Abacia Selby në Angli

Kampanili i Shën Markut në Venecia

Katedralaja e Berlinit

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë