Nga 30 nëntori ata që udhëtojnë në Angli, duhet ta kenë testin PCR ose duhet të izolohen

Nga 30 nëntori ata që udhëtojnë në Angli, duhet ta kenë testin PCR ose duhet të izolohen

NULL NULL
2 months më parë

Ambasada e Kosovës në Londër ka bërë të ditur se nga dita e nesërme të gjithë qytetarët që jetojnë në Angli duhet të bëjnë testin PCR dhe të izolohen derisa të rezultojnë negativ për COVID-19, nëse duan të udhëtojnë për në këtë shtet.

Nga kjo ambasadë kanë thënë se këto masa vlejnë edhe për personat që janë vaksinuar.