21:23, 16 Prill 2018

The New York Times dhe The New Yorker Magazine kanë fituar Çmimin Pulitzer për shërbimin ndaj publikut.

Këtë të hënë ato kanë marrë këtë çmim, për raportimin e tyre mbi akuzat për abuzime seksuale të ish producentit të Hollywood, Harvey Weinstein, përcjell Klan Kosova.

Pas raportimit nga New York Times, një numër i madh grash kryesisht aktore kanë akuzuar producentin e famshëm, për ngacmime, abuzime dhe dhunime seksuale.

Konkurs Pune

Lexo më shumë