15:27, 13 Mars 2018

Gazeta amerikane “New York Times” e kishte paralajmëruar në dhjetor zëvendësimin e Sekretarit të Shtetit Rex Tillerson, me drejtorin e CIA-s, Mike Pompeo.

Marrëdhënia mes Presidentit dhe kreut të diplomacisë në fakt kishte arritur në një pikë shumë të ulët.

Të paktën që kur një njeri i brendshëm zbuloi për mediat amerikane, shfryrjen e zemërimit të Tillerson, gjatë një mbledhjeje, ku ai e kishte quajtur Trumpin “idiot”.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë