16:10, 22 Shkurt 2020

Të dielën në Pejë do të ketë një spektakël, njofton Klan Kosova.

Kështu premtojnë udhëheqësit e Federatës së Arteve Mikse Marciale të Kosovës, të cilët kanë organizuar turneun “Kosova Fighting Series 1”.

Për këtë kanë sjell garues nga vende të ndryshme, sipas organizatorëve në palestrën Karagaqi në Pejë me 23 shkurt do të zhvillohen gjithsej 11 meçe, 7 nga amatorët dhe 4 nga profesionistët.

Kronik e gazetares Qendresa Tershana.

Konkurs Pune

Lexo më shumë