23:04, 7 Gusht 2018

Nesër fillon Kampionati i Kosovës U18 në Beach Volley.

Federata e Volejbollit të Kosovës, ka njoftuar se më 8 dhe 9 gusht do të mbahet kjo ngjarje, përcjell Klan Kosova.

“Për dy ditë radhazi në Holiday Resort do të zhvillohen garat e meshkujve dhe femrave në grupmoshën U18, duke hapur kalendarin e garave në Kampionatin e Kosovës”, thuhet në njoftimin e bërë.