11:24, 16 Prill 2019

Nesër fillon procesi i deratizimit pranveror (eliminimit të brejtësve) i rrjetit të kanalizimit, bodrumeve dhe garazheve publike nëpër lagjet e Prishtinës.

Ky proces ka për qëllim ruajtjen e shëndetit publik përmes zvogëlimit dhe mbajtjes nën kontroll të numrit të brejtësve që qarkullojnë nëpër rrjetin e kanalizimit e që mund të paraqesin kërcënim për shëndetin publik të qytetarëve, njofton Klan Kosova.

“Bashkëpunimi i qytetarëve në këtë aktivitet është shumë i rëndësishëm. Prandaj, lusim qytetarët të na përkrahin në mënyrë që ky aktivitet të realizohet me sukses. Kërkohet nga qytetarët që ti hapin dyert e podrumeve dhe garazhave në mënyrë që të sigurohet qasje e lehtë në këto hapësira, derisa monitorimi i këtij procesi do të jetë i vazhdueshëm”, thuhet në komunikatë.

Orari i deratizimit nëpër lagje:

Lakërishte dhe Dardani / 17 – 22 prill
Ulpiana / 23 – 25 prill
Kodra e Diellit, Aktashi / 26 – 29 prill
Qendra e Qytetit me garazha / 30 prill – 2 maj
Vellusha , Blloku I I-rë, dhe i II-të / 03 maj
Tophane, Ndërtesat te Fusha e Pajtimit / 04 maj
Trajtim plotësues sipas nevojës / 06 maj

Konkurs Pune

Lexo më shumë