15:47, 22 Korrik 2019

Më pas do mbahet një analizë mbi rezultatet e zgjedhjeve të 30 qershorit. Analiza do pasohet me shqyrtimin dhe miratimin e Projekt-Vendimit për organizimin dhe zhvillimin e zgjedhjeve të përgjithshme në parti.

Më pas do bëhet shqyrtimi dhe miratimi i Projekt-Udhëzimit për zgjedhjet e reja të përgjithshme në parti, raporton Lapsi.al, transmeton Klan Kosova.

Dhe në pikën e pesë do bëhet shqyrtimi dhe miratimi i Projekt-Udhëzimit për kriteret përzgjedhëse për delegatët e kongresit dhe kryetarët e partisë të bashkive. Asambleja do zhvillohet pasditen e së martën në orën 16:00.

Konkurs Pune

Lexo më shumë