23:40, 19 Gusht 2019

Problemi më i madh i flokëve të gjata është periudha e verës. Ato janë shumë të bukura por vapa e madhe dhe temperatuat e larta janë gjithnjë një siklet i verës.

Pavarësisht nëse është një pamje e thjeshtë dhe e hijshme apo e përditshme ose elegante – flokët e kapur do të duken bukur dhe do t’ju shmangin djersitjen. Hidhini një sy këtyre modeleve dhe shpëtoni nga prerja e tyre!

Flokët “bisht” klasike: Është një mënyrë e shpejtë dhe e thjeshtë për të hequr flokët nga fytyra juaj, dhe duket shumë mirë! Nëse jeni duke kërkuar një model të tillë por pak më të modernizuar këtu janë disa, shkruan revista Living:

Konkurs Pune

Lexo më shumë