19:03, 11 Korrik 2018

Migrena është një problem që shkakton dhimbje të forta koke. Personat të cilët vuajnë nga një shqetësim i tillë, duhet të bëjnë kujdes që me ushqimet që konsumojnë.

Ushqimet që duhet të shmangin personat që vuajnë nga migrena janë, mishi i tymosur dhe produktet e mishit të thatë, djathi, salca e sojës, lakrat turshi, rrushin dhe verën e kuqe, transmeton Klan Kosova.

Image result for mish i tymosur

Image result for salca e sojes

Image result for lakrat turshi

klankosova.tv