23:32, 12 Korrik 2019

Shpesh mund të shihni përmes fotografive – vende të panjohura nga e gjithë bota dhe nuk mund të besoni se në fakt këto vende ekzistojnë në planetin Tokë.

Më poshtë mund të shikoni disa fotografi të këtyre vendeve – vende të cilat nëse nuk i dini, edhe mund të ju falet, sepse sigurisht keni menduar se janë në ndonjë planet tjetër, transmeton Klan Kosova.

Mund t’i gjeni në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Rusi, Portugali, Kanada, Kinë, Australi, Etiopi, Jemen.

Natyra iu ngazëllen gjithmonë, përjetojeni dhe ju.
Konkurs Pune

Lexo më shumë