11:44, 16 Prill 2018

Sanije Sekiraqa, mjeke nga instituti Edar Medical Internacional, në emisionin Familja Ime i transmetuar të shtunën në Klan Kosova, ka treguar se si duhet të veprojmë në raste të helmimit të fëmijëve me substanca të rrezikshme.

Substanact që përmbajnë kemikale janë magnet për fëmijët, sado që i fshehim, të vegjlit mund të kenë kontakt dhe t’i provojnë ato.

Në raste të tilla ju duhet të veproni shumë shpejtë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë