11:54, 14 Qershor 2018

Të mërkurën në rrugën “Nënë Tereza” në Gjakovë, është arrestuar e dyshuara femër e komunitetit rom, nën dyshimin e bazuar se ka braktisur fëmijët e saj të moshës një dhe 12 vjeçare, duke i detyruar që të kërkojnë lëmoshë në rrugë.

Me vendim të prokurorit, e dyshuara pas intervistimit është liruar në procedurë të rregullt, njofton Policia e Kosovës,

Konkurs Pune

Lexo më shumë