Neil Young iu këndon pulave të veta

Neil Young iu këndon pulave të veta

4 muaj më parë

Kantautori i famshëm kanadez, Neil Young, nuk po e lë keq me performance as në kohë pandemie.

Ndonëse koncertet dhe turnetë e të gjithë artistëve janë anuluar, shumë muzikantë po gjejnë mënyra se si t’i argëtojnë fansat e tyre.

Mirëpo, Young, pos fansave po i argëton edhe pulat e fermës së tij, në të cilën po qëndron bashkë me gruan e tij, aktoren Daryl Hannah.

Ai ua ka kënduar këngën “Homegrown”, e cila është pjesë e albumit me të njëjtin emër i cili ishte regjistruar më 1974 mirëpo do të publikohet sivjet pas 46 vjetësh.

https://www.youtube.com/watch?v=4epYGZ3XeN0