9:47, 17 Nëntor 2019

Qyteti i njohur historik i Italisë, Venecia do të përballet me një valë tjetër të përmbytjeve të jashtëzakonshme edhe këtë të diel.

Përmbytja me e madhe në 50 vjetët e fundit ndodhi të martën ku u shkaktoi dëm në vlerë të  1 miliardë dollarë dhe sheshin i Shën Markut ishte mbuluar nga uji deri në një metër.

Batica mundet të arrijë deri në 160 cm (5.25 metra) menjëherë pas mesditës të së dielës, thuhet sipas qendrës së parashikuar të Venecias për baticat.

“Do të jetë një ditë e vështirë nesër, por ne jemi gati,” tha kryetari Luigi Brugnaro të shtunën gjatë një konference për shtyp.

Konkurs Pune

Lexo më shumë