8:36, 14 Janar 2020

Mblidhen sot për herë të parë në Shqipëri, në një samit të përbashkët për turizmin, ministrat e gjithë rajonit, nga Italia e Greqia, Kroacia, Sllovenia, e Serbia.

Në këtë takim do të marrin pjesë edhe agjencitë lidere të turizmit në rajon, përfaqësues të hoteleve më të rëndësishme, të gjithë operatorët turistikë në vend, të gjithë kryetarët e bashkive, ministra dhe kryeministri Rama.

Nën temën “Turizmi, solidaritet dhe qëndrueshmëri”. Gjatë këtij samiti do të kërkohet ndihmë e drejtpërdrejtë për 6000 qytetarë të pastrehë si pasojë e tërmetit të 26 nëntorit./A2/

Konkurs Pune

Lexo më shumë