"Në qendër të Universit - lindja e një fëmije" - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

“Në qendër të Universit – lindja e një fëmije”

NULL NULL
12/04/2018

Sa shpesh e mendoni se a janë apo jo të mira këshillat që ua bëni fëmijëve tuaj.

Sepse pothuajse të gjithë fëmijët ndjekin rregullat e prindërve për të “studiuar” për të qenë “përgjegjës” dhe për të “punuar shumë sepse mund të bëheni shef”.

Por psikologët propozojnë që fëmijët t’i përgatitni para se të ndodh diçka, e jo pasi të ndodh rasti.

Megjithatë disa këshilla duhet t’i keni parasysh gjithmonë:

-Duhet të kurseni para

-Nëse punoni diçka bëjeni atë në mënyrën më të mirë.

-Punoni shumë për të arritur sukses

-Ndryshoni parimet e vjetra

-Duhet të keni nivel të lartë të komunikimit

-Duhet të keni aftësi bashkëpunuese, sikurse në punë, në lojë dhe në projekte të tjera.

-Në qendër të Universit duhet të jetë lindja e një fëmije

klankosova.tv